Szűrés

A(z) Honor 10 kulcsszót tartalmazó cikkek

A márka zászlóshajójából, a Honor 10-ből 3 millió darabot adtak el

2018. július 16. -

A Honor, a vezető okostelefon e-brand közétette 2018 első félévére vonatkozó eladási adatait. A tavalyi évhez képest óriási, 150%-os növekedést könyvelhetett el a márka a nemzetközi piacon hazáján, Kínán kívül. A folyamatos növekedéssel a Honor újabb lépést tesz célja felé: hogy öt éven belül bekerüljön a világ top 3 mobilgyártója közé.

Tovább

A Mesterséges Intelligencia a mobiltechnológia jövője

2018. június 12. -

Világszerte a fotók 85 százaléka okostelefonnal készül. Vitathatatlan, hogy a mobilfotózás lett a pillanatok megörökítésére használt legfőbb módszer. 

Tovább

Profi fotóssá változtatja az amatőröket a Honor 10

2018. június 6. -

A telefonoknak nem volt mindig kiemelkedő szerepük a profi fotózás világában, de az idők változnak. A Londonban bemutatott, mesterséges intelligenciával felszerelt Honor 10 tökéletesen kihasználja a 24MP+16MP, duplalencsés kamera adta lehetőségeket. A Semantic Image Segmentation (szemantikus képszegmentáció) technológia, amelyet a függetlenül beépített NPU processzor támogat a Kirin 970 lapkával, úttörő szerepet fog játszani az okostelefonok piacán.

Tovább

Nagyon veszik a Honor 10-et

2018. május 28. -

A Honor, a fiatal és innovatív okostelefon e-brand bejelentette, hogy vadonatúj zászlóshajó telefonjából alig egy hónappal a kínai és egy héttel a londoni bemutató után már több mint 1 millió készüléket értékesített. 

Tovább